Ακαδημία Γυμναστικής


Η σχολή γυμναστικής του συλλόγου μας δίνει την ευκαιρία σε όλους και όλες να διδαχτούν τις βασικές και όχι μόνον κινήσεις και ασκησιολόγιο του υπέροχου αθλήματος.
Τα παιδιά που συμμετέχουν στη πλήρως οργανωμένη σχολή μας αποφεύγουν να σκέφτονται μηχανικά, αναπτύσσουν διαπροσωπικές σχέσεις, εμμονή, πειθαρχία, την υποχρέωση, το χιούμορ, την προοπτική, την ομαδική εργασία, και την ηγεσία.
Τα οφέλη της γυμναστικής μέσω της σχολής μας αφορούν και τη νοητική λειτουργία των αθλουμένων μαζί με τη φυσική ανάπτυξη δίνοντας την ευκαιρία για:
 • Ανάπτυξη του συντονισμού
 • Βελτίωση της ευελιξίας
 • Οικοδόμηση της δύναμης και της πρόληψης
 • Βάση για την ενασχόληση με άλλα αθλήματα όπως τις πολεμικές τέχνες, κολύμβηση, καταδύσεις και χορό
 • Ισορροπία
 • Με το ειδικευμένο προπονητικό μας δυναμικό στον ρόλο του δασκάλου, το άθλημα της γυμναστικής βοηθά να ενισχυθεί ο ασκούμενος με γνώσεις και να μάθει τα σημαντικότερα μαθήματα της ζωής σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Μέσω της σχολής μας δίνουμε την ευκαιρία για κατανόηση της ομαδικής εργασίας, φίλαθλο πνεύμα, δίκαιο παιχνίδι, και ούτω καθ' εξής.
  Οι μελέτες, επιβεβαιώνουν ότι τα παιδιά και οι νέοι γενικότερα που συμμετέχουν στον αθλητισμό συμπεριλαμβανομένης της γυμναστικής, είναι πιθανότερο να αποφύγουν τις ναρκωτικές ουσίες, να επιτυγχάνουν ψηλά αποτελέσματα στις σχολικές επιδόσεις, να έχουν το μεγαλύτερο αυτοσεβασμό, και να ζήσουν ένας υγιέστερο τρόπο ζωής.
  Αυτό προσφέρουμε διότι αυτό γνωρίζουμε μέσα από τα χρόνια εμπειρίας μας στον όμορφο κόσμο της γυμναστικής!

  Photo Gallery