Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ 2020-201

Ο Αθλητικός Όμιλος ΑΡΙΩΝ Πανοράματος επιδιώκει μέσα από το πρόγραμμα αυτό  να αναπτυχθούν νέες κοινωνικές προοπτικές που θα προάγουν τις έννοιες της συλλογικότητας, της καινοτομίας, της ουσιαστικής ανθρώπινης επικοινωνίας, και μέσα στο πλαίσιο αυτό να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και ουσιαστική κοινωνική παρέμβαση.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες μιας νέας πραγματικότητας και οικονομικής συγκυρίας η οποία δημιουργεί  βίαιες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα οικογενειακής ζωής ,εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής, θα θέλαμε να θέσουμε στο επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα ,αναγνωρίζοντας πρώτα από όλα τις ανάγκες και προτεραιότητες του παιδιού.

Στόχος μας είναι η υποστήριξη της οικογένειας και  η βελτίωση στην ποιότητα ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους.Συγκεκριμένα για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της κοινωνίας των εργαζόμενων ή άνεργων γονέων.

Ο Σύλλογός  μας μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ καλεί όλες τις άνεργες  αλλά και εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα μητέρες καθώς και τις αυτοαπασχολούμενες με παιδιά ηλικίας από 5 ετών (2015) έως 12 ετών (2008) γεννημένα μετά τις 1 Σεπτεμβρίου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα καταβάλλοντας μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό συμμετοχής.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσι διαθέτουν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  1. OIKOΓENEIAKO ΕΤΗΣΙΟ EIΣOΔΗΜΑ KATΩ AΠO 30.000
  2. ΜΗΤΕΡΑ EΛΛHNIKH YΠHKOOTHTA Ή ME NOMIMH AΔEIA ΠAPAMONHΣ
  3. ΠIΣTOΠOIITIKO OIKOΓENEIAKHΣ KATAΣTAΣHΣ OΠOY ΦAINETAI H HΛIKIA TOY ΠAIΔIOY 2015 EΩΣ 2008 ΓENNHMENO META THΣ 1 ΣEΠTEMBPH
  4. EΠAΓΓEΛMATIKH KATAΣTAΣH MΗΤΕΡΑΣ

Οι άνεργοι:

  1. ME KAPTA ANEPΓIAΣ ΕΝΕΡΓΗ ΠPIN THN ANEΓΓEΛIA TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΠOY ΘA ΕΙΝΑΙ ΠEPIΠOY 7 IOYNH

Εργαζόμενη Μητέρα:

  1. BEBAIΩΣH EPΓOΔOTH META THN ANAΓΓEΛIA TOY ΠPOΓPAMMATOΣ
  2. AYTOAΠAΣXOΛOYMEΝH OΓA
  3. BEBAIΩΣH AΠO AΣΦAΛIΣTIKO ΦOPEA OTI EINAI ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε παιδαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες μέσα από τη γυμναστική(ρυθμική – ενόργανη), Μπαλέτο – Zumba- χορός να γεμίσουμε εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού , αλλά και να βοηθήσουμε τις οικογένειες που τόσα χρόνια μας τιμούν με την  εμπιστοσύνη τους

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω και στείλτε την, έως τις 10 Ιουνίου 2020, στο info@arionpanoramatos.gr  (με φωτογραφία από το κινητό σας). Εναλλακτικά μπορείτε να την εκτυπώσετε και να την παραδώσετε σε κάποιον εκπρόσωπο του συλλόγου μας.

Για Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6979987678 (κ. Καϊτεζίδη Έλενα)

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ